Tervetuloa

Lumikello on pieni ryhmäperhepäivähoito-yksikkö, joka sijaitsee keskellä rauhallista omakotitaloaluetta Jokimaalla. Valoisassa puutalossa tarjoamme kiireetöntä ja kodinomaista hoitoa, monipuolista toimintaa ja 100%:sta luomuruokaa, joka syntyy omassa keittiössämme. Päivät täyttyvät iloisesta vapaa-leikistä, sekä erilaisista ohjatuista toiminnoista kuten maalaaminen, leipominen, musisointi ja nukketeatteri. Taloa ympäröi iso piha, jossa koko 12 lapsen porukkamme iältään 1-6vuotta mahtuvat reilusti ulkoilemaan päivittäin.

Ryhmäperhepäivähoidon yksikkö

Ajankohtaista

Aug 02, 2020

Vapaat hoitopaikat

Tällä hetkellä ei olepaikkoja vapaana, mutta jos olette kiinnostuneet vuoden varrella mahdollisesti vapautuvista paikoista tai elokuun 2021 vapaista paikoista, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja esittelemme tilojamme.

Aug 05, 2018

Lumikellon muutto

Lumikello muuttaa heinäkuun aikana Jokimaalle. Meidän uusi osoite on syksystä alkaen Patokoskenkatu 5. Olemme aivan innoissamme ja jännittyneitä. Uudesta pihapiirista huokuu rauhallinen ja kotoisa tunnelma ja ymäristö tarjoa meille mahdollisuuksia metsäseikkailuihin leikkipuistoretkiin ja hevosetkin laukkaa aivan naapurin laittumella. Talon pihalla kasvaa omenapuita ja reilun leikkitilan lisäksi löytyy paikka meidän kasvimaalle. Tulemme varmaan viihtymään mainiosti. Toiminta alkaa taas 6.8.2018

Please reload

Yhteystiedot:

Puhelin 044 2382877
Email info@lumikello.eu

Osoite:

Patokoskenkatu 5

15700 Lahti

Find Us

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now